top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Οι γιορτές γίνονται ακόμη πιο γλυκές και όμορφες στην Πανδώρα!

Αρχίσαμε ήδη και μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου. Για όλους μας, τα πράγματα φέτος ήταν αρκετά διαφορετικά απ’ ότι έχουμε συνηθίσει αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο… ότι δεν στερούνται αγάπης, που θα τη μοιραστούμε με τους απόλυτα κοντινούς μας ανθρώπους και τα πρόσωπα που αγαπάμε, φτιάχνοντας μια πιο ζεστή και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας!

Νέα Limited Edition Γιορτινά Γλυκά


Έτσι κι εμείς, φροντίσαμε να κάνουμε αυτές τις γιορτές πιο νόστιμες και πιο ζεστές στο σπίτι… με ξεχωριστά γλυκά, που μοιάζουν λες και βγήκαν από κάποιο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ή μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία και θα σας αφήσουν έκπληκτους με τη γεύση και τη φινέτσα τους! Γλυκά με κάστανο και ξεχωριστή λευκή σοκολάτα Amber, με κόκκινα φρούτα, με πλούσια σοκολάτα γάλακτος ή και μαύρη σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, με καραμέλα και αράπικο φιστίκι… και άλλα πολλά της limited Χριστουγεννιάτικης σειράς μας.




Τα γλυκά… παίρνουν γιορτινή μορφή με σκοπό να μας ταξιδέψουν στο πιο όμορφο παραμύθι.

Τις εντυπώσεις κλέβουν τα γιορτινά Γαλλικά εκλαίρ, με εντυπωσιακή διακόσμηση με γλάσο αλλά και τις πιο νόστιμες γεμίσεις, όπως πλούσια πραλίνα φουντουκιού, δροσερή κρέμα βατόμουρο, μυρωδάτη κρέμα από αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης αλλά και κόκκινα φρούτα.




Χειροποίητα σοκολατάκια Πανδώρα και χειροποίητες σοκολάτες φτιαγμένες με Βελγική σοκολάτα!

Και αυτές τις γιορτές, φτιάξαμε πάλι τα λαχταριστά χειροποίητα σοκολατάκια μας, από αυθεντική Βελγική σοκολάτα σε μια τεράστια ποικιλία. Σοκολατάκια από σοκολάτα γάλακτος, μαύρη σοκολάτα υγείας ή αλλιώς όπως την αποκαλούν πολλοί «τροφή των θεών» αλλά και βελούδινη λευκή σοκολάτα.


Μικρές λαχταριστές μπουκίτσες με διάφορες γεμίσεις, όπως γκανάζ χαλεπιανό, γκανάζ κόκκινων φρούτων, καραμέλας, ξηρών καρπών, καφέ και άλλες που το κάνουν το ιδανικό δώρο σε κάποια επίσκεψη ή σε φίλους μας.



Γιορτινά Platters

9 πλατώ Πανδώρα φτιαγμένα και διακοσμημένα από τους σεφ μας με τα πιο εκλεκτά υλικά που θα σας κρατήσουν συντροφιά μαζί με το ποτό σας στο σπίτι!


Wraps, μπρουσκέτες, καναπεδάκια, πλατώ με ποικιλία τυριών και αλλαντικών, bao buns αλλά και ένα συνδυασμό λαχανικών που μπορεί να συνοδέψει κάθε επιλογή αλλά και πλατώ με φρούτα εποχής. Δείτε το μενού εδώ



Φαγητό φτιαγμένο από έμπειρους σεφ και τις πιο ξεχωριστές συνταγές!


Μια τεράστια ποικιλία φαγητών σας περιμένει και φέτος που θα κάνουν το γιορτινό τραπέζι σας πιο νόστιμο και θα σας αφήσει άφωνους τόσο με τα υλικά που έχουν επιλέξει, που είναι πάντα ντόπια και ποιοτικά αλλά και με τις συνταγές και τον τρόπο εκτέλεσής τους.

Όσο αφορά τα κυρίως πιάτα, ξεχωρίζει πάντα η γαλοπούλα φούρνου με γέμιση της γιαγιάς Μαρούλας με βότανα και εσπεριδοειδή, γουρουνιά, σούβλα αρνίσια, χοιρινή και κοτόπουλου, χοιρινά φιλετάκια, gammon και άλλα.


Βασιλόπιτες φτιαγμένες με δική μας αυθεντική συνταγή αλλά και με επικάλυψη


Και φέτος, μπορείτε να βρείτε τις ξακουστές μας βασιλόπιτες μας που μοσχομυρίζουν πορτοκάλι και φρεσκάδα αλλά και τις πιο μοντέρνες, με επικάλυψη πλούσιας λευκής σοκολάτας, σοκολάτας γάλακτος και μαύρης σοκολάτας και να ευχηθούμε ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος και θα μας φέρει πίσω αυτά τα απλά, που μας στέρησε ο προηγούμενος χρόνος.



91 views0 comments
bottom of page