top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Η νέα ανανεωμένη Πανδώρα Αγίου Αντωνίου… δεν είναι απλά μία από τα ίδια!

Για εμάς ως Πανδώρα, η προσωπική εμπειρία του πελάτη, η επαφή με το προϊόν και η διαθεσιμότητα φρέσκων προϊόντων που φτιάχνονται επιτόπου, παραμένει αναντικατάστατη αξία. Έτσι, το νέο μας αυτό ανακαινισμένο κατάστημα Πανδώρα στον Άγιο Αντώνιο, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα κάνει την όλη παραμονή και περιήγηση του πελάτη πιο εύκολη και ευχάριστη, που παράλληλα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του.



Έτσι έγινε η αρχή…


Το έργο αυτό δεν είναι απλά ένα ανακαινισμένο κατάστημα Πανδώρα αλλά μια συλλογική προσπάθεια της ομάδας μας, που σχεδίασε προσεγμένα βήμα-βήμα κάθε τμήμα και έδωσε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, παίρνοντας έμπνευση από διάφορα μέρη του κόσμου και διάφορες εκθέσεις σε διάφορες χώρες, μικρά τοπικά καταστήματα αλλά και μεγάλους φούρνους, ζαχαροπλαστεία αλλά και παγωταρίες (Gelaterias) του εξωτερικού.

Όλες αυτές οι εμπειρίες που αποκομίσαμε, σε συνδυασμό με την ανατροφοδότηση των πελατών μας, δημιουργήσαμε τη νέα Πανδώρα Αγίου Αντωνίου, που σίγουρα είναι μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε.



Τα υλικά και η φιλοσοφία μας


Φροντίσαμε να φτιάξουμε ένα κατάστημα σε φυσικούς τόνους με διαχρονικά υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο και ο μπρούτζο, που δένουν αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τα προϊόντα μας, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία μας. Να προσφέρουμε δηλαδή προϊόντα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα πάντα από τα πιο αγνά υλικά της φύσης και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, ακολουθώντας όπως αυθεντικές συνταγές και εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής.

Η επίσκεψη στο κατάστημα γίνεται… εμπειρία στο κατάστημα!


Ένας σημαντικότατος ή μάλλον ο σημαντικότερος παράγοντας που φτιάξαμε αυτό το νέο χώρο είναι για να βελτιώσουμε την εμπειρία του πελάτη και να τον κάνουμε να αισθανθεί ακόμα πιο όμορφα και φιλόξενα.


Τα προϊόντα μας αποκτούν τον χώρο και τη θέση που τους αρμόζει στο κατάστημα, βοηθώντας τον πελάτη να βρει ευκολότερα αυτό που ψάχνει. Παράλληλα, το προσωπικό μας ακόμη πιο δυναμικό, βρίσκεται στο πλευρό του κάθε ατόμου ξεχωριστά, έτσι ώστε να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία και να τον εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και συνέπεια.


Ο εξωτερικός χώρος γίνεται… ο κήπος μας


Για αρκετούς από τους πελάτες μας, η αυλή του καταστήματός μας του Αγίου Αντωνίου είναι εδώ και χρόνια ένα σημείο αναφοράς, όπου κάποιος μπορεί όχι μόνο να απολαύσει το γεύμα του, το γλυκό ή το παγωτό του αλλά και να βρεθεί με διάφορους φίλους ή γνωστούς του, σε κάποιο διάλειμμα από τη δουλεία ή ακόμα και μετά από κάποια έξοδο, συνήθως το βράδυ της Παρασκευής ή του Σαββάτου.


Μάρμαρο και ξύλο συνδυάζονται με φρέσκα φυτά και λουλούδια και μεταμορφώνονται σε ένα πανέμορφο καλοκαιρινό κήπο, εμπνευσμένο από την πλατεία Corso Como του Μιλάνο, που κάνουν το χρόνο παραμονής του πελάτη στο κατάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός, ακόμη πιο όμορφο.



Φρεσκο-καβουρδισμένος Αρτιζάνικος καφές π by Πανδώρα… ο νέος μας καφές για να απολαύσετε!


Εδώ και αρκετό καιρό, τα Αρτοζαχαροπλαστεία μας έψαχναν και μελετούσαν τον τρόπο να προσφέρουν τον πιο γευστικό και αρωματικό καφέ. Έτσι, δημιουργήθηκε το τμήμα π Coffee, ένα από τα ελάχιστα σημεία που προσφέρουν φρεσκο-καβουρδισμένο και φρεσκοαλεμένο αρτιζάνικο καφέ και αρωματίζουν την πρωτεύουσα, με κόκκους καφέ Arabica.

Ακολουθώντας κι εδώ τη φιλοσοφία μας να σας προσφέρουμε αρτιζάνικα προϊόντα που ακολουθούν τον γνήσιο τρόπο παραγωγής τους, φροντίσαμε να σας προσφέρουμε καφέ από Λατινική Αμερική και Αφρική, ψημένος στην εντέλεια σε αρτιζάνικο εργαστήριο, που τον κάνει να ξεχωρίζει ποιοτικά, τόσο σε γεύση όσο και σε άρωμα.


Υγιεινές και σύγχρονες διατροφικές επιλογές


Η παγκοσμιοποίηση, οι δημογραφικές αλλαγές αλλά και η ευρεία πρόσβαση στην πληροφόρηση, δημιουργούν χωρίς αμφιβολία νέες διατροφικές τάσεις, από κατηγορίες τροφίμων που περιέχουν θρεπτικές ιδιότητες και είναι υψηλής διατροφικής αξίας.


Έτσι, δώσαμε ακόμη περισσότερη έμφαση να προσφέρουμε, πέρα από τις κλασσικές υγιεινές μας επιλογές, όπως σαλάτες και σύγχρονα υγιεινά γεύματα από τα λεγόμενα “superfoods”, τα πιο υγιεινά φρεσκότατα smoothies, φτιαγμένα από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, που χαρίζουν στον οργανισμό μας τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειάζεται.

Τώρα, στα δύο αυτά καταστήματά μας, Πανδώρα Αγίου Αντωνίου καθώς Πανδώρα Τσερίου, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα πιο εύγευστα και φρέσκα smoothies, βλέποντάς τα να γίνονται και να αλέθονται μπροστά στα μάτια τους!



Η υπόσχεσή μας…

Εμείς, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο και περισσότερο μεράκι να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο και να προσφέρουμε στην Κυπριακή κοινωνία φρέσκα ποιοτικά προϊόντα, ακολουθώντας τον αυθεντικό αρτιζάνικο τρόπο παραγωγής τους, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και καινοτομίες χωρίς να ξεχνάμε την παράδοση και τη σημασία της αυθεντικότητας.



Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεσή των πελατών μας καθημερινά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία αλλά κυρίως… με χαμόγελο.


2,126 views0 comments
bottom of page