ΑΡΤΙΖΑΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ π

Επειδή στην Πανδώρα, έχουμε μια φιλοσοφία ότι τα προϊόντα μας ακολουθούν τον αρτιζάνικο τρόπο παραγωγής τους, έτσι και στον καφέ ακολουθήσαμε το ίδιο σκεπτικό. Φροντίσαμε να σας προσφέρουμε φρεσκο-καβουρδισμένο καφέ 100% Arabica, από διάφορα μέρη του κόσμου, ψημένο σε ντόπιο εργαστήριο στην Κύπρο, που κάνει τον καφέ μας να ξεχωρίζει τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. 


Έτσι, δημιουργήθηκε το τμήμα π Coffee στην Πανδώρα Αγίου Αντωνίου και Πανδώρα Τσερίου, δύο από τα ελάχιστα σημεία στην πρωτεύουσα που προσφέρουν φρεσκο-καβουρδισμένο και αρτιζάνικο καφέ, με κόκκους από Λατινική Αμερική και Αφρική. 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά για να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία αλλά κυρίως… με χαμόγελο.

 

Η ομάδα του π Coffee, αλλά και όλη η ομάδα Πανδώρα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, πρόθυμη να καλύψει τις ανάγκες σας.

ΑΡΤΙΖΑΝΙΚΟΣ ΦΡΕΣΚΟ-ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Σκοπός μας δεν ήταν απλά να προσφέρουμε καφέ, αλλά να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.

 

Ο συγκεκριμένος καφές υψηλής ποιότητας Arabica, ψήνεται με τον πιο ξεχωριστό και προσεγμένο τρόπο στην Κύπρο, τηρώντας όλες τις παραμέτρους και διαδικασίες, όπως έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του αλλά και την απόλυτη συνοχή τις ίδιας ξεχωριστής γεύσης κάθε φορά που θα τον απολαμβάνετε.

SINGLE & HOUSE BLEND ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

Οι ποικιλίες μας προέρχονται από τις πιο ξεχωριστές πηγές του πλανήτη, όπως Λατινική Αμερική και Αφρική, καλλιεργημένες στα καλύτερα και πιο ενδεδειγμένα υψόμετρα, με ειδική επιλογή κάθε κόκκου.

 

Ξεχωριστά αρώματα που το κάθε ένα έχει και τη δική του ιστορία, βρίσκονται σήμερα στο π Coffee τμήμα των Αρτοζαχαροπλαστείων μας, ταξιδεύοντας μας κι εμάς σε αυτά τα μέρη με τον τρόπο τους, τη γεύση και το άρωμα τους

House Blend

Blend

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica, με συνδυασμό ποικιλιών από τα πιο εκλεκτά μέρη του κόσμου που ειδικεύονται στον καφέ όπως Κολομβία, Βραζιλία, Γουατεμάλα.

 

Πλούσια αρώματα σοκολάτας και καραμέλας, με μέτρια οξύτητα.

Ethiopia Sidamo

Single Origin

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica, με καταγωγή την Αφρική. Έχει πλούσιο άρωμα εσπεριδοειδών, μούρων, μαύρου τσαγιού και γιασεμιού. Είναι βραβευμένος το 2019 στο διαγωνισμό Good Food Award.

Καφές με υψηλή οξύτητα.

Costa Rica San Rafael

Single Origin

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica. Μια ποικιλία από Λατινική Αμερική. Γλυκός και κρεμώδης καφές με αρώματα φρούτων και σοκολάτας. 

 

Πλούσιο σώμα και μέτρια οξύτητα.

Peru Decaf

Single Origin - Organic

Οργανικός καφές με προέλευση το Περού, χωρίς χημικές προσμίξεις, αφού οι κόκκοι έχουν πλυθεί και έτσι έχει αφαιρεθεί η καφεΐνη που περιέχουν. 

About Pandora Bakeries

The Pandora Bakery Chain is a well-established family business that has its roots in the 1960's, with the name of "Acropolis Bakery" by Mrs. Myrianthi, mother of one of the two current owners.

The Pandora Bakeries chain was founded in October 1995 in Nicosia.

Find us at

22, Dighenis Akritas Str,

1045 Nicosia

 

email:

customerservice@pandorabakeries.com

info@pandorabakeries.com

phone:  +357 22 466 066

fax:  +357 22 345 905

© 2020  for Pandora Bakeries. All Rights Reserved.