top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Μαζί στηρίζουμε το Σύνδεσμο Κακοποιημένων και Απόρων παιδιών, «Παιδικό Χαμόγελο».

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η διοίκηση και το προσωπικό των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα συνεχίζουν για ακόμα μια χρονιά να προσφέρουν στο δύσκολο έργο του Συνδέσμου Κακοποιημένων και Απόρων παιδιών, «Παιδικό Χαμόγελο».


Συγκεκριμένα, τα αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα θα προσφέρουν τη λαμπάδα του συνδέσμου ‘’Παιδικό Χαμόγελο’’ δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές, με αγορές των 30 ευρώ και άνω.


Παράλληλα, μπορεί κάποιος να τις αποκτήσει με 4 ευρώ. Τις λαμπάδες μπορείτε να τις βρείτε στα 7 καταστήματα Πανδώρα, στη Λευκωσία, μέχρι τις 8 Απριλίου 2018.

Σκοπός της ενέργειας αυτής, πέραν της οικονομικής στήριξης του συνδέσμου, είναι να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία τα δικαιώματα των παιδιών και να καλλιεργήσει μια πιο υγιή συνείδηση και κουλτούρα ως προς το σοβαρό πρόβλημα της παιδικής κακοποίησης.


Ο σύνδεσμος ''ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ'' δημιουργήθηκε στις  02/09/2009. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπούς μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης και την παράλληλη διαφώτιση του κυπριακού κοινού γύρω από το θέμα της παιδικής κακοποίησης. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον σύνδεσμο στο http://www.paidikoxamogelo.org.cy/



 

Φιλανθρωπική Δράση Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα.


Η αλυσίδα αρτοποιείων Πανδώρα είναι μια εδραιωμένη οικογενειακή επιχείρηση που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1960, με την επωνυμία τότε ‘’Φούρνος Ακρόπολη’’ από την κυρία Μυριάνθη, μητέρα του ενός από τους 2 ιδιοκτήτες. Το 1995 μετονομάζονται σε Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, και φτάνουν σήμερα να αριθμούν 7 καταστήματα στη Λευκωσία καθώς και υπηρεσίες catering Παγκύπρια.


Από την ίδρυση τους, δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία στη στήριξη διάφορων ευπαθών ομάδων. Εδώ και αρκετά χρόνια, εφαρμόζουν ένα ολιστικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας έτσι τακτικά διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άτομα που το έχουν ανάγκη.


Μερικοί από αυτούς είναι ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, Europa Donna Cyprus, Παιδικό Χαμόγελο, Ένα Όνειρο μια Ευχή και άλλοι.


Σκοπός του προγράμματος αυτού, που έχει 3 βασικούς πυλώνες, είναι να υποστηρίζει διάφορα προγράμματα και οργανισμούς που σχετίζονται με την υγεία, τα παιδιά και την ευημερία τους καθώς και γενική υποστήριξη της κοινωνίας και διάφορων άλλων ομάδων και οργανισμών.


Στόχος των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα είναι να μπορούν να βοηθούν στο μέλλον ακόμη περισσότερο αυτούς που το έχουν ανάγκη, μέσω διάφορων προγραμμάτων και καμπανιών, βοηθώντας έτσι κι άλλο στις ανάγκες των διάφορων ευπαθών και άλλων ομάδων.

94 views0 comments
bottom of page