top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Και φέτος.... στηρίζουμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.


Γι ακόμα μια χρονιά, αγοράζοντας διάφορα προϊόντα του Αγίου Βαλεντίνου από την Πανδώρα, όπως τούρτες, γλυκά, cupcakes, χειροποίητα σοκολατάκια. μπισκότα και άλλα, στηρίζουμε παράλληλα όλοι μαζί το δύσκολο έργο του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών. Συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων των πιο πάνω προϊόντων θα δοθούν για να στηρίξουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν εκ γενετής καρδιοπάθεια. Σκοπός της ενέργειας αυτής, πέραν της οικονομικής στήριξης του συνδέσμου, είναι να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο την κοινωνία για τα δικαιώματα των ατόμων και ειδικά των ατόμων με εκ γενετής καρδιοπάθεια και να ενημερώσει για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο σύνδεσμος από το 1985. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη κάθε οικογένειας που μεταβαίνει για καρδιοχειρουργική επέμβαση του παιδιού της στο εξωτερικό, επαγγελματική αποκατάσταση και άλλα. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί… μέσα από την καρδιά μας αυτούς που το έχουν ανάγκη.


Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος είναι στο πλευρό των καρδιοπαθών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εκ γενετής καρδιοπάθεια και των οικογενειών τους προσφέροντας τους οποιανδήποτε βοήθεια, συμπαράσταση και καθοδήγηση στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.



71 views0 comments

Recent Posts

See All

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής για τον Διαγωνισμό των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα “Scratch & Win”.

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Με κάθε αγορά ενός Gelato (βαζάκι, χωνάκι ή ποτηράκι) ή παγωτίνια από τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, ο κάθε πελάτης θα προμηθεύετε με ένα ξυστό. Το ξυστό θα πρέπει να

bottom of page