top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Η νέα ανανεωμένη Πανδώρα Προδρόμου είναι γεγονός… παρέα με τον αρτιζάνικο καφέ μας

Το 4ο σε σειρά ανακαινισμένο κατάστημα Πανδώρα είναι γεγονός και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα κάνει την όλη παραμονή και περιήγηση σας στο κατάστημα ακόμα πιο ευχάριστη, νιώθοντας ακόμα πιο όμορφα και φιλόξενα, ειδικά αυτή την περίοδο των γιορτών!

Φροντίσαμε και αυτό το κατάστημα να ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία με τα άλλα 4 ανακαινισμένα μας καταστήματα Πανδώρα Αγίου Αντωνίου, Τσερίου και Αγίου Δομετίου, φτιαγμένο και αυτό σε φυσικούς τόνους με διαχρονικά υλικά, όπως το ξύλο, το μάρμαρο και ο μπρούτζος, που δένουν αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τα προϊόντα μας, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία μας… την προσφορά δηλαδή προϊόντων υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα πάντα από τα πιο αγνά υλικά της φύσης και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, ακολουθώντας αυθεντικές συνταγές και εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής.




Το 4ο κατάστημα Πανδώρα που προσφέρει τον φρεσκοκαβουρδισμένο αρτιζάνικο καφέ μας

Η Πανδώρα Προδρόμου γίνεται το 4ο κατάστημα μας που προσφέρει φρεσκο-καβουρδισμένο και φρεσκοαλεσμένο αρτιζάνικο καφέ Arabica, και αρωματίζει την πρωτεύουσα.


Ακολουθώντας κι εδώ τη φιλοσοφία μας να σας προσφέρουμε αρτιζάνικα προϊόντα που ακολουθούν τον γνήσιο τρόπο παραγωγής τους, φροντίσαμε να σας προσφέρουμε καφέ από Λατινική Αμερική και Αφρική, ψημένος στην εντέλεια σε ντόπιο εργαστήριο στην Κύπρο, που τον κάνει να ξεχωρίζει ποιοτικά, τόσο σε γεύση όσο και σε άρωμα.



Υγιεινές και σύγχρονες διατροφικές προτάσεις


Gourmet Sandwiches, φτιαγμένα στην εντέλεια με ξεχωριστά μοναδικά ποιοτικά υλικά.


Στο ΝΕΟ τμήμα καφέ́ π, μπορείτε να βρείτε τα νέα μας σάντουιτς που θα σας εντυπωσιάσουν με τη γεύση και τη φρεσκάδα τους αλλά́ και την εμφάνιση τους! Μοναδικές συνθέσεις των σεφ μας, φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα και αγνά́ ξεχωριστά υλικά́, που αγκαλιάζονται υπέροχα με μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών Πανδώρα, φτιαγμένα για κάθε ουρανίσκο και διατροφή.



Στο νέο μας τμήμα… θα βρείτε επίσης φρεσκότατα θρεπτικά Smoothies


Παράλληλα, έχοντας υπόψη τις νέες υγιεινές διατροφικές τάσεις, έχουμε ψάξει και έχουμε δημιουργήσει τα πιο ξεχωριστά smoothies. Φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα, λαχανικά ή με γάλα καρύδας, βρώμης ή γιαούρτι αλέθονται μπροστά στα μάτια σας, με σκοπό να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση τους αλλά και… τη φρεσκάδα τους!


5 δικές μας συνταγές smoothie φτιαγμένες για κάθε γούστο σας περιμένουν, που εντάσσοντας τα στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες, θα μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε… με τον πιο υγιεινό αλλά και γευστικό τρόπο!



Τα εξειδικευμένα ξεχωριστά ψωμιά μιας αποκτούν ένα ξεχωριστό χώρο!


Και σε αυτό το ανακαινισμένο κατάστημα, φτιάξαμε ένα ξεχωριστό τμήμα… με ξεχωριστά ψωμιά, υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και άλλα εξειδικευμένα με ξεχωριστές ποιοτικές πρώτες ύλες, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα.


Χειροποίητα και μοντέρνα, φτιαγμένα από μοναδικά ξεχωριστά δημητριακά και σπόρους, σιτηρά και άλευρα θα σας ταξιδέψουν σε ένα ταξίδι γεύσης.



Η υπόσχεσή μας…


Εμείς, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο και περισσότερο μεράκι να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε στην Κυπριακή κοινωνία φρέσκα ποιοτικά προϊόντα, ακολουθώντας των αρτιζάνικο τρόπο παραγωγής τους, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και καινοτομίες χωρίς να ξεχνάμε την παράδοση και την αυθεντικότητα.

Παράλληλα, η συνεχής βελτίωση της εμπειρία του πελάτη είναι από τους πιο κύριους μας στόχους αλλά και όραμά μας, αντιλαμβανόμενοι ότι η ποιότητα είναι κάτι που αφορά όλους.


698 views0 comments

Recent Posts

See All

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής για τον Διαγωνισμό των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα “Scratch & Win”.

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Με κάθε αγορά ενός Gelato (βαζάκι, χωνάκι ή ποτηράκι) ή παγωτίνια από τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, ο κάθε πελάτης θα προμηθεύετε με ένα ξυστό. Το ξυστό θα πρέπει να

bottom of page