top of page
  • Writer's picturePandora Bakeries Blog

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής για τον Διαγωνισμό των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα “Scratch & Win”.

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Με κάθε αγορά ενός Gelato (βαζάκι, χωνάκι ή ποτηράκι) ή παγωτίνια από τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, ο κάθε πελάτης θα προμηθεύετε με ένα ξυστό. Το ξυστό θα πρέπει να ξύνεται επί τόπου κατά την παραλαβή του.

2. Ξυστό: Σε μερικά ξυστά δεν υπάρχει κάποιο έπαθλο ενώ στα υπόλοιπα υπάρχουν διάφορα δώρα. Σε αυτά που περιέχονται δώρα που αντιστοιχούν σε προϊόντα από τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα μπορούν να εξαργυρωθούν άμεσα από τον συμμετέχοντα. Νικητήριο ή μη ξυστό, υπάρχει η δυνατότητα για συμμετοχή σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού. Για συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να συμπληρωθεί το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα στο απόκομμα που δίνεται μαζί με το ξυστό και να τοποθετηθεί στα ειδικά κουτιά που βρίσκονται στα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα.

3. Δώρο από τη συμμετοχή στην κλήρωση: Ένα τριήμερο ταξίδι στην Αθηνά σε συνεργασία με το XENOS TRAVEL by Royal Holidays. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι 30 Οκτωβρίου και σε αυτό περιλαμβάνεται και η διαμονή.

4. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι ανεξαρτήτως εθνικότητας και έχουν τόπο διαμονής την Κύπρο.

5. Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 22-7-2022 και με λήξη την Τετάρτη 31-8-2022 εώς τις 23:00. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.

6. Προσωπικά Δεδομένα: Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους παρέχουν στο Διοργανωτή τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Κανονισμό 2016/679/ΕΕ για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη του νικητή και την απόδοση του δώρου.

7. Τροποποίηση των όρων – Ακύρωση Διαγωνισμού: Η Διοργανώτρια ρητά διευκρινίζει ότι διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους του Διαγωνισμού, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων αναλυτικών όρων και θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.pandorabakeries.com. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τον Διαγωνισμό με αυξομείωση των επάθλων και της διάρκειας του Διαγωνισμού, ενημερώνοντας το κοινό με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο.

18 views0 comments
bottom of page