Θέσεις Εργασίας - Internships

Απέκτησε εργασιακή εμπειρία! 

​​​​​​​​Τα προγράμματα Internship Πανδώρα αποσκοπούν στη μεταφορά τεχνογνωσίας και εργασιακής εμπειρίας σε φοιτητές και απόφοιτους ακαδημαϊκού επιπέδου. 

 

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας των Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα, που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Ποιοί είμαστε

Η αλυσίδα αρτοποιείων Πανδώρα είναι μια εδραιωμένη οικογενειακή επιχείρηση που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1960, με την επωνυμία τότε ‘’Φούρνος Ακρόπολη’’ από την κυρία Μυριάνθη, μητέρα του ενός από τους 2 ιδιοκτήτες. Το 1995 δημιουργήθηκε μια εταιρική σχέση με το όραμα δύο παθιασμένων επιχειρηματιών, του Χάρη Χαραλάμπους και του Σοφοκλή Σαββίδη και μετονομάστηκαν σε Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα. 


Σήμερα συνεχίζουν με το ίδιο και περισσότερο μεράκι και πάθος την λειτουργία τους, προσφέροντας υπηρεσίες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, φαγητού και σπιτικού παγωτού Gelato σε 7 σημεία της Λευκωσίας, αλλά και υπηρεσίες catering Παγκύπρια. 
Όραμά τους είναι να προσφέρουν συνεχώς υψηλή ποικιλία χειροποίητων προϊόντων στην κυπριακή αγορά, φτιαγμένα από τα καλύτερα φρέσκα ντόπια υλικά. Οι έμπειροι σεφ προσφέρουν λύσεις σε όλες τις ώρες της ημέρας, φαγητό στη σχάρα και στα κάρβουνα, παραδοσιακή κουζίνα καθώς και γεύσεις από με όλο τον κόσμο! 


Τα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα διαθέτουν  εργαστήριο, κυρίως χειροποίητης παραγωγής στο Καϊμακλί, όπου χρησιμοποιούν φρέσκες ντόπιες πρώτες ύλες . Έχουν πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005 και δίνεται εξαιρετική σημασία στη σωστή τήρηση όλων των κανόνων και διαδικασιών υγιεινής, όπως HACCP στην παραγωγή των προϊόντων τους. 

There are no items in this list

Please reload

About Pandora Bakeries

The Pandora Bakery Chain is a well-established family business that has its roots in the 1960's, with the name of "Acropolis Bakery" by Mrs. Myrianthi, mother of one of the two current owners.

The Pandora Bakeries chain was founded in October 1995 in Nicosia.

Find us at

22, Dighenis Akritas Str,

1045 Nicosia

 

email:

customerservice@pandorabakeries.com

info@pandorabakeries.com

phone:  +357 22 466 066

fax:  +357 22 345 905

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2020  for Pandora Bakeries. All Rights Reserved.