ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΑΣ

Οι συγκεκριμένες ποικιλίες καφέ προέρχονται από τις πιο ξεχωριστές πηγές του πλανήτη, όπως Λατινική Αμερική και Αφρική, καλλιεργημένος στα καλύτερα και πιο ενδεδειγμένα υψόμετρα, με ειδική επιλογή κάθε κόκκου.

 

Ξεχωριστά αρώματα που το κάθε ένα έχει και τη δική του ιστορία, βρίσκονται σήμερα στο π Coffee τμήμα των Αρτοζαχαροπλαστείων μας, ταξιδεύοντας μας κι εμάς σε αυτά τα μέρη με τον τρόπο τους, τη γεύση και το άρωμα τους.

House Blend

Blend

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica, με συνδυασμό ποικιλιών από τα πιο εκλεκτά μέρη του κόσμου που ειδικεύονται στον καφέ όπως Κολομβία, Βραζιλία, Γουατεμάλα.

 

Πλούσια αρώματα σοκολάτας και καραμέλας, με μέτρια οξύτητα.

Ethiopia Sidamo

Single Origin

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica, με καταγωγή την Αφρική. Έχει πλούσιο άρωμα εσπεριδοειδών, μούρων, μαύρου τσαγιού και γιασεμιού. Είναι βραβευμένος το 2019 στο διαγωνισμό Good Food Award.

Καφές με υψηλή οξύτητα.

Costa Rica San Rafael

Single Origin

Φρεσκοψημένος καφές 100% Arabica. Μια ποικιλία από Λατινική Αμερική. Γλυκός και κρεμώδης καφές με αρώματα φρούτων και σοκολάτας. 

 

Πλούσιο σώμα και μέτρια οξύτητα.

Peru Decaf

Single Origin - Organic

Οργανικός καφές με προέλευση το Περού, χωρίς χημικές προσμίξεις, αφού οι κόκκοι έχουν πλυθεί και έτσι έχει αφαιρεθεί η καφεΐνη που περιέχουν. 

About Pandora Bakeries

The Pandora Bakery Chain is a well-established family business that has its roots in the 1960's, with the name of "Acropolis Bakery" by Mrs. Myrianthi, mother of one of the two current owners.

The Pandora Bakeries chain was founded in October 1995 in Nicosia.

Find us at

22, Dighenis Akritas Str,

1045 Nicosia

 

email:

customerservice@pandorabakeries.com

info@pandorabakeries.com

phone:  +357 22 466 066

fax:  +357 22 345 905

© 2020  for Pandora Bakeries. All Rights Reserved.