Οι φιλανρθωπικές μας εκδηλώσεις!

Για 4η συνεχή χρονιά, διοργανώνουμε 2 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στα καταστήματά μας στη Τσερίου και Άγιο Αντώνιο. 

Τα αρτοζαχαροπλαστεία μας, γνωστά για την φιλανανθρωπική τους δραστηριότητα, διοργανώνουν 2 φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και φέτος σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, στις 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10:30 - 15:00 (Πανδώρα Τσερίου) και 22 Δεκεμβρίου 2018 (Πανδώρα Αγίου Αντωνίου), ώρα 11:00 - 15:00.  

 

Οι εκδηλώσεις γίονται με τη συμβολή διάφορων σχολείων και σχολών χορού, που μας βοηθάνε στο να προσφέρουμε ακόμη μια φορά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. 

 

Οι παρεβρισκόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν διάφορα προϊόντα από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο καθώς και να αγοράσουν ή και να δημιουργήσουν το δικό τους cupcake με €2, βραχιολάκια (γούρια) του 2019 καθώς και άλλα προϊόντα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Όλα τα έσοδα από αυτά τα προϊόντα αυτά θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου). 

Επίσης η εκδήλωση περιλαμβάνει διάφορες άλλες δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, όπως Άγιο Βασίλη, χειροτεχνίες και face painting. Παράλληλα, όσοι παραβρεθούν θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν διάφορα σπιτικά κεράσματα Πανδώρα, καθώς και δωρεάν σπιτική λεμονάδα Πανδώρα. 

 

Χαρείτε τα Χριστούγεννα σε 2 εκδηλώσεις, με γιορτινή ατμόσφερα, μουσική, χορό και κέφι!

 

Η φιλανθρωπική μας δράση

Τα αρτοζαχαροπλαστεία μας, δίνουν τεράστια έμφαση και σημασία στη στήριξη διάφορων ευπαθών ομάδων καθώς και στην τακτική υποστήριξη διάφορων Φιλανθρωπικών οργανισμών.

 

Έτσι και φέτος, διοργα;νόνουμε για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, ένα μεγάλο πάρτι που έχει ως σκοπό να βοηθήσει τον πιο πάνω σύνδεσμο καθώς και να γιορτάσει μαζί με όλους εσάς, που τους στηρίζετε τόσα χρόνια, τα Χριστούγεννα.

Φιλανθρωπικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Πανδώρα 2018 

Πανδώρα Τσερίου, 15/12/2018
Πανδώρα Αγίου Αντώνιου, 22/12/2018
Show More

About Pandora Bakeries

The Pandora Bakery Chain is a well-established family business that has its roots in the 1960's, with the name of "Acropolis Bakery" by Mrs. Myrianthi, mother of one of the two current owners.

The Pandora Bakeries chain was founded in October 1995 in Nicosia.

Quick Links

Careers

Contact us 

Head Office

22, Dighenis Akritas Str,

1045 Nicosia

 

email. customerservice@pandorabakeries.com

phone:  +357 22 466 066

fax:  +357 22 345 905

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018  for Pandora Bakeries. All Rights Reserved.